400免费电话:400-886-0085
加载中...
2018同等学力成绩查询    2019年同等学力考试真题    考试科目    英语题型    合格分数线    新阳光光荣榜    新阳光师资团队   
位置:首页 >> 辅导资料 >> 2020同等学力英语练习题(12)

2020同等学力英语练习题(12)

来源:新阳光教育   更新日期:2019/11/6 11:31:45    【字体:大 中 小】

  Mr. Wang teaches English in a middle school. He likes his work very much. He wanted _____1_____ a teacher even when he was a young boy.

  There are six classes in a school day at Mr. Wang’s middle school. Mr. Wang teachers five of these six classes. _____2_____ his "free" hour from 2 to 3 in the afternoon, Mr. Wang _____3_____ meet with parents, check students’ homework and _____4_____ many other things. So Mr. Wang works hard from the moment he gets to school early in the morning until he leaves for home late in the afternoon, and his "free" hour is not free at all.

  In his English lesson, Mr. Wang sometimes teaches poems (诗). He likes poems very much, and he likes Li Bai’s poems _____5_____ of all.

  In his fifth class today, Mr. Wang taught a poem. He wrote the poem on the blackboard and read it. As soon as he finished _____6_____ the poem, the students began to ask questions. He answered all the questions. Then he asked his students to talk about the poem. _____7_____ one wanted to stop when the bell rang.

  _____8_____ home, Mr. Wang thought about the fifth class. He was happy about what he did as a teacher. Every one of his students _____9_____ the poem. When they started to talk, they forgot about the time. He did not have to make them _____10_____ . He only had to answer their questions and help them understand the poem.


  1、A.was  B.being  C.to be  D.be

  2、A.In  B.At  C.To  D.On

  3、A.has to  B.has  C.able to  D.will

  4、A.take care for  B.care of  C.take care of  D.be careful of

  5、A.better  B.good  C.well  D.best

  6、A.reading  B.to read  C.read  D.doing

  7、A.Not  B.No  C.Have no  D.Any

  8、A.By the way  B.To his way  C.On his way  D.In the way

  9、A.liked  B.asked  C.had  D.wanted

  10、A.learning  B.to learn  C.learn  D.leant


 参考答案:


  1、C 2、B 3、A 4、C 5、D

  6、A 7、B 8、C 9、A 10、C

课程设置
课时
网络学费
面授学费
招生简章
免费试听
购买课程
英语单科(通关班)
30次/120
¥4980
¥5380
试听
西医综合(通关班)
21次/84
¥3980
--
试听
工商综合(通关班)
11次/44
¥3380
--
试听
法学综合(通关班)
13次/52
¥3380
--
试听
经济综合(通关班)
16次/64
¥3580
--
试听