400免费电话:400-886-0085
加载中...
2018同等学力成绩查询    2019年同等学力考试真题    考试科目    英语题型    合格分数线    新阳光光荣榜    新阳光师资团队   
位置:首页 >> 辅导资料 >> 2020同等学力英语练习题(20)

2020同等学力英语练习题(20)

来源:新阳光教育   更新日期:2019/12/9 11:55:44    【字体:大 中 小】

  Most people have no idea of the hard work and worry that go into the collecting of those fascinating birds and animals that they pay to see in the zoo. One of the questions that is always asked of me is (1)I became an animal collector in the first (2).The answer is that I have always been interested in animals and zoos. According to my parents, the first word I was able to say with any (3 )was not the conventional “mamma” or “daddy”, (4) the word “zoo”, which I would (5 )over and over again with a shrill (6) until someone, ins groups to ( 7 ) me up, would take me to the zoo. When I (8 )a little older, we lived in Greece and I had a great (9) of pets, ranging from owls to seahorses, and I spent all my spare time( 10) the countryside in search of fresh specimens to (11) to my collection of pets.(12) on I went for a year to the City Zoo, as a student (13 ) , to get experience of the large animals, such as lions, bears, bison and ostriches, (14 )were not easy to keep at home. When I left, I (15) had enough money of my own to be able to finance my first trip and I have been going regularly ever since then. Though a collector’s job is not an easy one and is full of disappointments ,it is certainly a job which will appeal to all those who love animals and travel .


  1.A.how B. where C. when D. whether

  2.A.region B. field C. place D. case

  3.A.clarity B. emotion C. sentiment D. affection

  4.A.except B. but C. except for D. but for

  5.A.recite B. recognize C. read D. repeat

  6.A.volume B. noise C. voice D. pitch

  7.A.close B. shut C. stop D. comfort

  8.A.grew B. was growing C. grow D. grown

  9.A.many B. amount C. number D. supply

  10.A.living B. cultivating C. reclaiming D. exploring

  11.A.increase B. include C. add D. enrich

  12.A.later B. further C. then D. subsequently

  13.A.attendant B. keeper C. member D. aide

  14.A.who B. they C. of which D. which

  15.A.luckily B. gladly C. nearly D. successfully


 参考答案:


  1、A 2、C 3、A 4、B 5、D 6、C 7、B 8、A

  9、C 10、D 11、C 12、A 13、D 14、D 15、D

课程设置
课时
网络学费
面授学费
招生简章
免费试听
购买课程
英语单科(通关班)
30次/120
¥4980
¥5380
试听
西医综合(通关班)
21次/84
¥3980
--
试听
工商综合(通关班)
11次/44
¥3380
--
试听
法学综合(通关班)
13次/52
¥3380
--
试听
经济综合(通关班)
16次/64
¥3580
--
试听